Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Вторник, 17 Март 2015 12:33

7 стъпки в изграждане на модерния дом

Написана от 

Имате си прекрасно жилище, но нещо в него като, че ли ви доскучава, отегчава и дори потиска. Сега е момента да се допитате до специалисти по изграждане на интериорния дизайн.

Единственото условие за изграждане на съвременна визия е функционалността. Ето тук може да научите повече за нея започвайки от пода.

Първото предизвикателство пред, което се изправя всеки собственик на дом е овладяване на огромния коридор. В повечето случаи тези антрета са тесни и дълги и най-вече  тъмни. Вашата задача е да внесете максимален обем светлина. За целта разиграйте бели плоскости и оживете пространството с дискретно осветление. Заложете на сивия цвят като основен.

За желаещите паркет на пода, съчетайте с мазилка в същия стил. Изберете впечатляваща поредица картини за стените.

Сребристите цветове на дневната зона плавно могат да бъдат смекчени, а обемите пригодени според изискванията, подчертаващи мъжкото звучене на интериора.

Скритото осветление и пластичната раздвиженост на ниските шкафчета по-скоро се превръща в декоративен акцент, вместо в традиционна мебел.

В случай, че тоалетката в коридора предразполага в най-високата й част може да се вгради осветление. Наподобяващо бар плод, дискретно и функционално и то може да внася смислов характер и да открива повече зони. Светлата завеса от светлина има способността да разграничава пространствата.

По подобен начин може да се насочите и към монохромното решение за всяко друго помещение на дома. Чудесен начин да акцентирате на избора на детайли като лого, картини, снимки в красиви рамки и т.н. Всичко това, без да се налага интериорът да е излишно „бъбрив“.

Допълнително