Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Петък, 17 Юни 2016 09:41

Топ дизайн и материи в индустрията за матраци

Написана от 

Романтиците ще отговарят на бельо с букети от рози, къдри и цветя. За по-силна воля и решителни натури - светли дрехи в ориенталски стил.

Спокоен и уравновесен човек избира топли цветове матраци, а когато се търси нещо по комплексно се спира на обикновен плат жакард. Ако искате да подчертавате красотата на дървени мебели в спалнята купете си спално бельо в синьо-бели нюанси.

Това са всички основни критерии, които трябва да се вземат предвид при закупуване на спално бельо, а такива определят не само подбора, но и цялостната грижа.

Американ

Спалните комплекти от американ се характеризира с добра здравина и издръжливост. Качеството американ има гъст и много практичен материал. Такъв може да служи в продължение на години, без да губи своята красота.

Батиста

В Батиста се комбинира привидно несъвместимо качество: лекота, прозрачност въздушност и отлична трайност.

Но след двадесет изпирания в пералната машина, може да се "събере".

Сатен (или египетски памук)

На външен вид, подобрената тъкан и коприна създават едно творение от усукване на памучна прежда двойно.

Материалът е с луксозен, с блясък и сияние, което зависи от степента на усукване на преждата. Сатенът е издръжлив и здрав плат, той има добра вентилация, не прави набръчкани и е в състояние да издържат няколко измивания. Минусите са, че с течение на времето се затъмнява малко и е по-скъп от друга памучна тъкан.

Бархет

Топла и мека кърпа, която може да се затопли в студената нощ. Подобно на завивки гъши пух, тя допринася за комфорта по време на съня. Въпреки това, ако често използвате, този тип за легла може да изгубят първоначалния си вид.

Лен

Той се счита за най-благоприятният за околната среда и практически за матраци. Много хубава и мека на допир материя, която е лесна за изпиране. Понякога може да се намери и комбинация между лен и памук).

Създава благоприятен ефект на бельо по тялото отдавна е доказано от учени, че този плат от лен инхибира пролиферацията на патогенни микроорганизми, следователно е по-хигиеничен от други материали. Специалната полза на лен в бельото може да се усети през лятото. Такава създава добра вентилация и е подходяща, за спане дори при температура от + 40 ° C.

Благодарение на този факт, спалното бельо от лен става много популярно в страните с горещ климат.

Допълнително