Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Събота, 21 Март 2015 12:08

Цветни мотиви Избрана

Написана от 

Отдавна отмина времето, когато клиентите търсеха мебели в по-тъмни и строги тонове. Дори, когато се избират интериорни решения, които са предназначени за жилища под наем, купувачите търсят по-свежи мебели, които са в синхрон с останалите цветове в жилището.

Не е рядко да се видят различни комбинации на предлаганите интериорни решения, които започват още с антретата и шкафовете за обувки. Това е обяснимо, тъй като коридорите в жилищата са обикновено по-тъмни, отколкото останалите помещения на жилището. На пазара могат да се открият различни варианти на антрета, които съчетават по-тъмни тонове с по-ярки. Най-често съчетаваните цветове са венге с лилаво или дъб сонома с жълто или тюркоаз. Естествено, има и хора, които не се решават на подобна стъпка, особено ако те са свикнали с по-традиционните решения за дома си. Въпреки това, модните линии, налагани от големите производители на мебели, както и от веригите мебелни магазини, предполагат една по-различна настройка към различните продукти. Всички тези цветове ни връщат в детските години, когато живота сякаш беше по цветен.

Не е рядкост и предлагането на различни холни гарнитури и секции, които са по-разчупени, както в своите характеристики, така и по отношение на цветовата си гама. Всичко това не е случайно и е заимствано от модните течения, които са повлияни от световноизвестните дизайнери. В повечето мебелни магазини се предлагат дивани, които допреди години бихме определили като доста кичозни и натруфени. Те са в доста ярки и „крещящи” цветове, като нерядко имат инкрустации или орнаменти, които ги правят всичко друго, но е не и незабележими.

Всичко това води до по-светли и приветливи помещения, което е от голямо значение, ако имате в семейството си и деца. Дори и да сте на възраст, когато подобни интериорни решения може да ви се сторят, дори и скандални, всичко е въпрос на нагласа и желание за промяна. И все пак, няма нищо по-хубаво от удобството, което е съчетано и с подходящ дизайн, което неминуемо ще промени коренно вътрешния облик на дома ви, дори и самочувствието на вашето семейство. Малчуганите ще се чувстват в „свои води”, дори и когато са в кухнята или хола, например.

Допълнително