Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Понеделник, 20 Юни 2016 14:20

Топ 5 на най-продаваните писатели на всички времена

Написана от 

Отминаха дните, когато възглавници са били използвани само за мека мебел в изготвянето и дневните стаи и хол. Модните възглавници могат да се използват и като добавки и декоративни пана. Има много текстури - допълващи и контрастни, така че може да се експериментира, в зависимост от цялостната стаята, в която те ще трябва да бъдат използвани. Вариациите могат да бъдат въведени в типа на тъканта, която се използва и цялостния облик може да бъде подобрен, чрез различни демонтажни работи и използването на покривчици, панделки и памучни дантели.

Възглавнички се използват за осигуряване на импакт фактор на стаята и съществуват много проекти, които са станали популярни през годините.

1. Лентата за възглавнички

Това е един вид възглавница, с която може да експериментирате с множество цветове. Основната идея е да краси възглавницата с панделка от същия, променлив или комбиниращ цвят. Лентите не трябва да имат един и същ дизайн - те могат да бъдат от един и същи цвят, с различни дизайни, плат и текстури.

2. Възглавнички с мотиви

Когато говорим за импакт фактор, този проект изминава дълъг път. Тези възглавници обикновено са зашити във форма на буркан и след това горната част е сгъната във форма, триъгълник, за да се направи завършек. Следващата стъпка е да съедините три кръгови плат парчета на различни цветове и низходяща размери заедно, за да се направи нещо наподобяващо око. Могат да се пришият две очи и след това свързани от двете страни на носа. Тези видове възглавници са по-удобни за декориране на децата стая.

3. Разрошени покрития

Ако искате прост дизайн на възглавница, която е с един цвят, а след това класен разрошени вид, то спрете се на тази идея. Може да монтирате къдри в тъканта, които да добавят много уют на помещението.

4. Цветни мотиви и декорации

Флоралните филц мотиви могат да добавят живот на най-простите възглавница. Тези филц могат да се приготвят в един цвят или в комбинация. Има и триизмерни филцове в готов вид на разположение на пазара.

5. Ефект лък

Друг начин да се осигури фънки поглед е да се добави лък за покриване на възглавница. Тези лъкове могат да бъдат използвани в контраст или в същата цветова комбинация. Обикновено лъкове, се добавят към възглавниците, с помощта на ремъци и комбинации цветови, които могат да се променя от време на време.

Съществуват още множество начин да се направи грууви дизайн на възглавница само трябва да изберете според интериор и обзавеждане. Добавите малки цветя в естетически вид и еднакво количество върху всеки модел на база възглавницата.

Допълнително