Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Петък, 01 Юли 2016 14:59

Професионални съвети за преместване

Написана от 

Ако сте планували голямо преместване трябва да имате предварителен план. Такъв ще ви е от полза още преди да сте напуснали всички съществени елементи за една нощ. И не забравяйте да опаковате важните неща преди пристигането на хамалите.

След като микробусът е пристигнал, без паника екипът ще ви помогне да натовари всичко. Не забравяйте за най-важните неща, така че се уверете, че всичко е добре опаковано.

За да не забравите кое и къде поставяте в кашони направете етикети, които да залепите на всяка отделна кутия, кашон, опаковка. Много стари неща, преди изхвърляне на мебели всичко може да изискват демонтаж. Всяка една част от болтове и гайки, до крака на маси и столове, врати на гардероби, панти, чекмеджета, трябва прилежно да бъдат съхранени. Това най-често се извършва от екипа хамали по самото преместване. Преди нещата да бъдат натоварени на камион или бус е важно да се направи оглед за да не е забравено или пропуснато нещо.

Чупливите неща се редят най-отгоре в ремаркето и се прихващат здраво с колани и ремъци. Обърнете се към DEPO.BG.

Ако знаете оформлението на новия си дом след това също ще е полезно да напише това, което бихте искали от всяка кутия да бъде разтоварена, когато пристига в новия си дом.

Това да разполагате с професионални хамали, които могат да ви помогнат да спестите време, когато става въпрос за разопаковане. Ако имате кутии, които съдържат чупливи предмети като съдове или декоративни елементи, тогава също си струва етикетирането им. Такава работа помага да се гарантира цялостното състояние на всичко превозвано. Ако имате старинни мебели, също трябва да сте сигурни, че ще бъдат коректно транспортирани.

Не забравяйте, че всеки има различни приоритети за преместване за ден, така че ако се доверите на помощта на фирма те ще знаят, какво искате да правите и кога. KOREKTNI.COM отговарят на изискванията на всички частни или юридически лица.

Допълнително