Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Сряда, 14 Септември 2016 14:52

Как да изберем стила на мебели

Написана от 

Когато работата е завършена, изборът на мебели, избрани в съответствие с принципа са нещо повече. По въпроса за ситуацията трябва да разчитате на функционалност и скромен комфорт. Много неща правят живота по-лесен и трябва да си починете, но минимализъм изиграва маргинална роля.

Ако ви харесва много маси, нощни шкафчета в тихи и спокойни нюанси, представете си и какво правите без удобството на дузина елементи домакински уреди.Научете и повече за организиране почистване на мазета и тавани.

Цветът на мебели зависи от цвета на стените и светлината в помещението. Можете да играете с контраста, но когато говорим, за разлика от минимализма това е много далеч от черно-бели и червени графики. Контрастните цветове на пастелни нюанси също е възможно, да притурят видим ефект.

Мебелите могат да са по-тъмни, но отново съчетани с прекомерна динамика. Този стил се приема, като всекидневен живот и разнообразие на външния свят.

Елементи на декора

Мислите ли, че не ви е нужна някаква декорация, но какви цветове, модели и дрънкулки може да добавите. В случая трябва да сте внимателни. Букет цветя, изкуствена лоза на перваза, буркан с миди и камъчета могат да са щипката подправка, която да допълни декора.

Няколко възглавници класическите форми в съответствие с меката мебел, избор на подходящия тон ще бъде перфектно. Стената може да бъде украсена със снимка на големи - панели и формат, с неутрална цветова палитра и абстрактен модел. Всичко това ще привлече вниманието, без да събуди излишност от претрупване.

Керамика и декоративни кутии, вази и други елементи могат да бъдат екземпляр в стаята, за предпочитане в сдържан стил.

Минимализъмът изисква не само средства, но и смелостта да се отървете от всички излишно. Вижте повече как да организирате изхвърляне на стари мебели.

Поддържайте реда на апартамента и когато това бъде правено съзнателното ще бъде лесно.

Допълнително