Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Вторник, 24 Март 2015 17:54

Интериорът на дома започва с прозорците

Написана от 

Изграждането на интериора на помещенията до голяма степен е свързана с изгледа към прозорците. Ето защо правилния и уместен избор се състой в личните вкусове и предпочитания на всеки. За да бъде максимално улеснен той ви предлагаме кратка справка с основните характеристики на всеки отделен материал за дограма, вида на обкова и стъклопакета.

Наред с предимствата за дървена дограма на прозорци се нареждат топло и шумоизолация. Тя не предизвиква конденз и внасят много уют и стил в дома. Изработва се от дървен материал на иглолистни дървета като смърч, от масивна дървесина като бук, дъб, махагон, ясен или екзотични видове.

Щом се избира дървен стил на дограмата, купувачът трябва да е наясно с проблемите, които могат да изникнат впоследствие, защото дървото е жива материя. Един от съществените проблеми е промяна в структурата, в резултат, на коетосе получават деформации, размествания, провисвания. Процеси като гниене, появата на гъбички, насекоми също са характерни за този вид дограми. Повърхността на дървото по право е по-трудна за поддръжка от тази на пластмасата и алуминия. Ако изберете дървен вид за рамка на прозорците си, то на всеки 5-6 години трябва да освежавате лака или боята.

Допълнително