Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Вторник, 24 Януари 2017 12:52

Как да вградим книги в интериорния дизайн

Написана от 

Имате ли любима книга, а цяла стихосбирка у дома? Случвало ли ви се е да направите реформа в обзавеждането на дома, да изхвърлите едни мебели, а след това с новите да не успеете да поместите всички вещи, сувенири и предмети.

Книгите често се оказват едни от тях. Преди да сте изпратили всичко на боклука или да обречете на гибел книжното богатство, разберете кой организира почистване на тавани и мазета: http://xn--80adblldd9aggijdu.com/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8/.

След това се запознайте с тези няколко идеи, за да дадете ново предназначение на своите четива. Пък, кой знае, може някой ден отново да ви се прииска да препрочитате и препрочитате до безкрай:

Съживете камината – добавете книги в интериора

Разбира се, за жителите на малък апартамент пространството може да е твърде малко и да не позволява големи реформи. И все пак - ако имате къща с красива голяма камина, може да използвате идеята, за да украсите лавиците.

Стаите ще са още по-комфортни и ще наподобяват атмосфера в лагер. Може да добавите или изхвърлите някои стари мебели. За целта, разгледайте хамалски услуги: http://hamalski.com/izvozvane-na-stari-mebeli-s-radoslav-hamalski-v-sofiya/.

По принцип, всяка ниша в помещението е подходяща, за да се запълнят рафтовете.

Златни страници – креативните идеи за внедряване на книги за рафтове не се изчерпват до тук, пълни с книги придават значение на всяка стая. Те добави блясък към всеки ъгъл. За да направи това, вземете златно мастило за хартия и внимателно боядисайте книги, без да ги отваряте. Оставете да изсъхнат. Научете тук за почистване на апартаменти с извозване: http://obshtini.com/izvozvane-bokluci-sofiya/

Важен акцент може да поставите в блок стена. За целта може да направите групиране на книгите по рафтовете по цвят. Сложете ги по различни начини: едните - хоризонтално, а другите - вертикално. Това ще изглежда много стилно.

Лицеви дъски – подобен дизайн може да имате за всеки ден. Такова решение, няма да е взето присърце и от всеки. Въпреки това може да опитате. За целта всяка книга трябва да е отворена на определена страница и в това й състояние да е прикачена за стената. Така се създава пъзел от книги, които изглеждат необичайно. Пожълтелите страници на стари книги придават на интериора докосване с аромат на Ренесанс.

 

 

 

Допълнително