Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Сряда, 01 Април 2015 11:52

3 съвета да поканите пролетта в дома без много пари

Написана от 

Пролетта вече е факт, а след пролетното почистване все още като, че ли не е достатъчно свежо в помещенията. Предлагаме ви 3 полезни хрумки, с които да спестите пари и да обновите жилището си:

Станете художник в дома – за освежаването на дома не е нужно да викате майстор. Достатъчно е да си набавите пистолет и може да пребоядисайте сами – стени с латекс; мебели като кухненски столове, пейки или маси в градината, дори кухненските шкафове, Не забравяйте да си осигурите ръкавици и маска, за да предпазите здравето си.

Уникалността на аксесоарите в дома – едва ли сте се замисляли за стойността на някои стари сервизи в дома. Те винаги са стояли там по етажерките и са хващали прах, но сега е момента да наблегнете на тях. Всеки аксесоар в дома има характер и показва много за собственика си. Подноси, вази, кухненски принадлежности и домашна посуда могат да говорят за начина на живот и стремежа към хармония и уединение. Махнете всичко онова, което не показва вашия стил и оставете само онези неща, които наистина радват душата и сетивата ви.

Насадете цветя, които да ви радват цяло лято – карамфилът е идеално цвете за дома и двора, а освен това цъфти през юли. Това ще рече, че насаждайки го през пролетта може да се радвате на свежестта и аромата на цветовете му още в началото на топлото и слънчево лято. Карамфилът е многогодишно растение и е идеален за балкони, веранди и дори саксия. Обича слънцето, а размножаването му става лесно, чрез стъблени резници. Ако карамфилът се засади по-късно от юни може да не образува достатъчно разклонения. През цялата година наторявайте и подхранвайте карамфила, без август и юли, когато е още младо растение.

Допълнително