Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Понеделник, 17 Април 2017 12:41

Декорация на старите мебели с текстил

Написана от 

Реставрацията на мебели не е сложен процес, но изисква известна доза въображение и усет. Алгоритъмът е прост – ако не сте твърдо решени да изхвърляте всичко старо от дома, има начин да обновите някоя и друга стара мебел.

 

Тук DEPO.BG може да откриете идеалните услуги по изнасяне на стари мебели;

Ако ви трябва почистване на апартамент, жилище и извозване, то вижте тук: EVRO5.COM;

Когато се налага откриване на вода за сондаж, то фирма EVROSONDA.COM е насреща.

Може да направите различни декорации по мебели, според текстилът и това, какви са дефектите им.

Изрежете плат по парче шаблон в зависимост от дизайна, които избрали. Допълнителна украса може да направите на старите мебели с помощта на четка или валяк.

Когато лепилото изсъхне, темата за интериорна боя се нанася в няколко слоя. Добра идея за декупаж на мебели е самото декориране в стил е съобразно предназначението на стаята.

Може да използвате дантела, шифон и друга по-фина материя.

За декорация на мебели в съответствие с тази техника, можете да използвате стария тюл, но имайте предвид, че структура на текстила не трябва да е повредена.

Подгответе дантела и нарежете на парчета с желаната големина и форма. Прикрепете към текстурата и декоративните облицовки за още по-интересно.

Ако искате да постигнете полиран интериор може да поставите върху повърхността акрилна боя, а когато изсъхне, такава се покрива с акрилна боя или лак за дърво. Преди да направите декориране на полираните мебели почистите с помощта на инструмент, който е в състояние да разграждат и мазнини.

Ако решите да обновите мебели, не бързайте с кофата за боклук на старо - достатъчно е закупуването на сравнително евтини средства и инструменти за промяна и интериора на апартамента ви ще се сдобие с нов облик.

 

 

 

 

 

 

 

Допълнително