Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Петък, 12 Май 2017 18:02

Основните параметри на подложка спирачка

Написана от 

Може би най-важният параметър, който се плаща основно внимание на избора на обувки работна температура. Това зависи от материала, от който плочите са направени съответно и температурата ще бъде различен. оптимална работна температура от 300 до 350 градуса по Целзий за конвенционалните автомобили.
скъпи коли или спортни автомобили от гледна точка, че е по-добре да се сложи подложки в работната температура на 800-900 градуса по Целзий, но този вид започва след нагряване до температура от 100─200 градуса по Целзий тичаха. Това означава, че производството на такива възглавница, когато пътувате, просто безсмислено еквивалент на улица на града, от парите, хвърлени. Също така важно е критерият на коефициента на триене. Без подложки загрява до работна температура, ще има по-малко износване на накладки бъде по-бързо. В стандартните обувки, този доклад е 0,3─0,5. Броят - добри спирачки.


Видове накладките

Работна зависи от няколко фактора, най-вече, това е материал, направен от самата възглавница. Има четири основни типа обувки на разнообразието от материали, използвани при тяхното производство.

полуметал

Те съдържат 30 до 65% от метален прах е обикновено желязо, мед, графит, или в смес с неорганични компоненти също събира специален модификатор на триене за по-добро свързване на всички компоненти. Накладките предимство е добро разсейване на топлината, недостатъците - бързото износване, лошо изпълнение на техните функции при ниска температура и шум при натискане на спирачките. Цената зависи от производителя, средната стойност от 15 до 25 долара.

Допълнително