Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Вторник, 16 Май 2017 18:29

Тойота авточасти от интернет

Написана от 

Японски марки автомобили Тойота се превърнали в символ на комфорт и функционалност, които със своя уникален дизайн и достъпност създава идеална комбинация цена. Популярността на автомобили Тойота в световен мащаб позволи на компанията да се издигне до нивото на водещи американски и европейски автомобилната индустрия.
автомобили Тойота

Коли марка Toyota Тойода Automatic Loom Works е създадена фирма, която до този момент се занимава с производството на шевни машини. През 1933 г. е взето решение да отвори клон в серийните автомобили. Киичиро Тойода става неин мениджър, който се смята за основател на Toyota марка.

През 1935 Toyota представи два модела изведнъж дебют - озаглавена А1 кола и камион G1. И в двата модела е използван А тип двигател, който е разработен от инженерите на Toyota.


През 1937 г. дъщерно дружество се е откъснала от Тойода Автоматични тъкачен стан Works и започна да действа независимо под ново име - Toyota Motor Corporation. Да се ​​съхранява на марки автомобили по време на настоящото ръководство в категориите най-продаваните автомобили в Япония и по света. През 2014 г. приходите от продажби корпорация Toyota позволено да заемат девето място в глобалната Fortune 500 - класация на най-големите компании в световен мащаб.

Днес Toyota гама се състои от леки автомобили и търговски транспорт. Органи са на разположение в седан, почивки и хечбек, ванове, кросоувъри, вро купе, пикапи и микробуси.

Предимства на Toyota

    извънредно технически качества и ходене;
    ергономичен интериор;
    модерен дизайн и стил;
    висока пропускливост;
    добро управление;
    икономика;
    лекота на управление;
    надеждност и дълготрайност на възли и компоненти.

Най-добър Авточасти Toyota

На нашия сайт ще намерите винаги качествени части за Toyota. Каталог формат VVA ще ви помогне да разберем как да се намери необходимите части отвлекли. Ако парчетата избор се появяват въпроси, можете да се свържете с тях чрез консултации с нашите специалисти. Те са компетентни и с богат опит, така че те могат да предложат най-оптимални варианти за решаване на проблема.

Като се грижи за клиентите си, ние често се предложат действия, и отстъпки, които позволяват закупуването на резервни части за Toyota най-ниските цени. Въпреки това, нашите компоненти и качеството на горивото е винаги високи!

Ние ще ви помогне в най-кратък срок да поправи колата си и да намали финансовите разходи до минимум!

Допълнително