Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Понеделник, 06 Ноември 2017 10:03

Стилът на едно тийнейджърка: съвет за майка си

Написана от 

 

В юношеството е много важно момичето да изглежда добре. Това ще й помогне да се чувства по-уверено и спокойно. Мама, която събира продукти като детски дрехи, за да купува, защото има много модни магазини за тийнейджъри. Но е важно да изберете елементите на гардероба, които ще се харесат на момичето и ще я направят стилно. Съвети и трикове

Важно е тийнейджърите да се чувстват обединени в обществото. Само малцина мечтаят да бъдат различни, други се опитват да се обличат като повечето връстници. Ето защо родителите трябва да гледат дрехите през призмата на възрастта на детето. И мисълта, че "в наше време това не е било", е по-добре да избягате от себе си.

В процеса на подбор трябва да придружавате дъщеря си. Но не налагайте вашето мнение върху него. Нека тя да посочи това, което харесва. Старши другари са необходими само за деликатно насочване на желанията на детето в правилната посока. Освен това младата дама трябва да развие собственото си чувство за стил, да се научи да разбира какво става с нея и какво не.

Стилът на рокля на тийнейджърка трябва да е близък до възрастен, но да се формира, като се вземат предвид характеристиките на фигурата. Често това е ъгловатост, тънкост, малък размер на гърдите. Освен това е важно да се помни удобството и практичността. Това, което причинява дискомфорт, не може да бъде 100% добро.

Стилен образ за тийнейджърка

В гардероба на тийнейджърка, със сигурност трябва да има много ризи и тениски, за да се създадат различни комплекти. Това може да са ярки модели с отпечатъци, приложения, кристали, ивици и по-неутрални опции. Няма да попречи на няколко ризи и блузи. Също така в килера трябва да поставите модни дънки, поли, рокли.

Важно е родителят да си спомни, че дъщерята на тийнейджърка вече излиза от детството си. То започва да формира вкус, предпочитания. И в това трябва да се подкрепя.

Допълнително