Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Четвъртък, 21 Юни 2018 12:07

Специфики в покупка на имот - къща Бояна

Написана от 

Цените на пазара за имоти днес се базира на доста факти. Така например, ако се поинтересувате как върви даден имот, къща Бояна, апартамент в различните части на столицата, може да останете много объркани. Доверете се на екипите от агенция за недвижими имоти www.ues.bg.

 

Специфика при продажба на къща Бояна

Имот идеален лукс в българско село може да струва значително по-малка сума пари от инвестицията в апартамент София. Цените на къща в Бояна се определят като най-престижните и луксозни.

Стойността на всеки един имот днес се определят главно от разположението.

По наблюдения страната ни все повече се заселва от чужди инвеститори.

Къщите в Бояна и други тузарски квартали остават апетитни парче от пая на голямата торта „Недвижими български имоти“.

И докато българските граждани разчитат на продажба от стар имот с доплащане в новия или ипотечен кредит, то за чужденците не представлява трудност закупуването на къща в Бояна.

Кои фактори се вземат под внимание при покупка на имот (например хубава къща в Бояна):

От значение е състоянието на имота. Неговото местоположение, това дали е ново строителство или е правен скорошен ремонт. Някои екстри, както и подмяна на дограма, подови настилки, каси на врати, обновяване на стени, тавани, теракот и фаянс в санитарни помещения и редица още неща рефлектират на крайната оценка.

С цел да се покачи търговския вид и стойността на една къща или апартамент и идеята да се повиши интереса към него, много собственици предпочитат да налеят известна сума пари.

Защо да се купуваме недвижима собственост с агенция:

С подбор на брокер за недвижими имоти могат да се спестят време и известна сума пари. Дори комисионната, която се дава на агенцията не представлява нищо, пред многото формалности, документи и цялата загуба на време.

В агенция за недвижими имоти Unique Estates може да научите не само за най-актуалното и търсено на пазара, но и да откриете отлична къща Бояна, за вашето мечтано жилище.

Това се дължи на факта, че на база кратко интервю брокерът може да предложи най-подходящите за вас възможности и най-удобните форми за сключване на сделката.

 

Допълнително