Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Неделя, 22 Юли 2018 09:41

Луксозни къщи в района на столицата!?

Написана от 

Можете да ги намерите заедно с Unique Estates

 

Луксозни къщи – какво повече притежават те от стандартните къщи? За какви хора са предназначени и какво разнообразие могат да предложат на собствениците си? Когато говорим за луксозни жилища от градски тип, но същевременно с характеристиките на еднофамилни или други къщи – то местоположението им е важна част от луксозните им характеристики.

 

В България има обособени квартали и местности, където е съсредоточено строителство на нови и модерни къщи. Те се разполагат в границите на обширни местности, където могат да предложат на притежателите си добра квадратура на прилежащи открити площи. Същевременно има лесен и качествен достъп до тях от към пътно-транспортна структура.

Така например около Пловдив, извънградска вилна зона и реномирано място за закупуването на луксозни къщи е – Марково, Брестовица и още други местности. В столицата можете да намерите луксозни имоти под формата на просторни къщи не само извън нея, но и в самите й граници. Говорим за кварталите Драгалевци, Бояна, Лозенец. Кой може да ви предложи идеалните луксозни къщи в района на столицата и не само? Това са консултантите по лукс имоти от Unique Estates! Вижте уникалните им предложения онлайн на www.ues.bg!

Луксозни къщи в старите реномирани квартали на София!

За една луксозна къща е важно местоположението, възможността за ползването на развита инфраструктура в областта. Още модерния и съвременен дизайн, който предлага иновации в областта на енергийната ефективност. Екстри, като открити басейни, прилежащи тенис кортове, винарски изби, персонални салони за фитнес, открити градини и езеро ако щете. Луксозните къщи от списанията в България не са мит! Те са напълно реални и строителните предприемачи постоянно увеличават инвестициите си в тази насока, понеже има глад и търсене у нас за подобен род имоти.

Перфектното място в рамките на столицата за луксозни къщи са набора квартали обособени в подножието на Витоша, където има условия за спокоен живот недалече, обаче от шума на големия град и възможностите му за бизнес и забавления! Unique Estates подбират и постоянно обновяват портфолиото си от лукс имоти в столицата, за да ви предложат на уникални цени луксозни къщи, които да отговарят на високите ви изисквания. Просто се свържете с професионалните им консултанти днес и скоро ще притежавате ключовете на луксозна luxury вила или еднофамилна къща. Има възможност да изберете и притежание на executive апартамент в затворен луксозен комплекс в тези квартали (може до яка, популярна офис сграда). Отидете на www.ues.bg и останалото е работа на  Unique Estates!

Допълнително