Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Сряда, 27 Юни 2018 09:35

Монтаж на спалня, гардероб и скрин

Написана от 

Демонтаж и премахване на стари мебели до сметището, монтаж на спалня, гардероб и скрин – това е услуга, която се предлага за всички собственици на жилища.

С годините всички натрупваме все повече излишни стари неща. Задръстванията могат да станат непоносими и да навредят не само на добрата визия на интериора, но и на здравето ни.

 

Повечето хора, поне веднъж в живота си, са изправени пред проблем, когато е необходимо да транспортират стари интериорни елементи или да се отърват от тях завинаги. Помислете, в какви случаи може да е необходимо да разглобявате и премахвате старите мебели от апартамента.

Най-често срещаната ситуация, в която има нужда от внимателно разглобяване и преместване на мебели е когато се местим в нова къща. Не винаги има финансова възможност да актуализираме обзавеждането в хола или кухнята, поради което се налага да помислим, колко бързо да транспортирате желаните мебели от стария апартамент. Трябва да се напомним, че не всички неща трябва да бъдат отнети. От стари, мръсни или счупени мебели е много по-лесно да се отървете завинаги. За да направите това, трябва да отведете до специализирано депо за по-нататъшно изхвърляне.

Ако вече сте решили какъв вид мебели искате да напуснат дома ви, то вижте и как става разчистване на стари апартаменти.

Първоначално обемистите конструкции ще трябва да бъдат демонтирани, за да бъдат пренесени през вратата и надолу по стълбите. След това се погрижете за подходяща кола, в която ще се доставят всички мебели. Транспортът трябва да съответства на обема на нещата. Ако поръчате кола с недостатъчен капацитет, няма да може да транспортирате всичко наведнъж, а ако наемете кола твърде голяма, ще плащате значително повече.

По този въпрос трудностите при транспортирането на ненужни неща не свършват там. В София износът на стари мебели следва да се извършва изключително на мястото, предназначено за тази цел - мястото за изхвърляне. Там всичкият боклук се сортира внимателно, след това се унищожава правилно или се изпраща за рециклиране. Не забравяйте, че изхвърлянето на стари неща, включително мебели, на неподходящи места е строго забранено. Чрез създаването на неразрешени депа Вие сериозно вредите на екологията на региона.

Как да решим проблема с износа на стари мебели

За  монтаж на спалня, гардероб и скрин, както може да видите, на пръв поглед е проста работа всъщност е доста времеемко и скъп процес. За да се почувствате комфортно, нашата компания е готова да вземе старите мебели от апартамента да се разпорежда с тях по най-безопасния начин и на най-добрата цена.

Ако трябва да се движат нещата на ново жилище или офис, ние сме щастливи да го направя. Опитът на нашите служители ни позволява възможно най-скоро как да се разглоби на мебелите, и да се събере на ново място.

 

 

Допълнително