Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Понеделник, 29 Юни 2015 15:58

Яркост в интериора с черно и бяло обзавеждане

Написана от 

Ако черното и бяло в интериора ви се струват твърде хладно или скучно, то погледнете шведския интериор. Такъв със сигурност доказа противното. Комбинацията от бели стени с черни аксесоари и няколко ударения цвят създават модерен и уютен интериор. Открийте цветовете и във вашите стаи за всички модерни и иновативни предложения.

Как да съчетаете klimatici daikin и черно и бяло в интериора

Черно и бяло интериор в скандинавския дизайн през последните години печели популярност. Така че виждате много монохромни интериори с дизайнерски мебели. Тук може да изберете най-доброто за вашите стени в бяла боя. Вие не само създава елегантен външен вид, но и стаята изглежда още по-голяма ако добавите една стена в тъмно или черно. Комбинирайте белите стени с девствени бели подове, така че те да образуват красиво цяло. След това добавете малко бели или черни дизайнерски мебели за вашия интериор. По този начин забравете аксесоарите. Тези детайли правят разликата ясно забележима. Затова потърсете оригинални рамки, лампи, масичка за кафе и съвпадение с декоративни възглавници. Изберете втора употреба, този начин за бели, черни или сиви тонове и цветен акцент.

Шведски детайли в къщата

Черно и бяло в този шведски интериор, може да е комбинация от бели стени и подове с черни аксесоари за по-красиви и елегантни детайли. Интериорът може да се оживи с жълт цвят за акцент. Този тон продължава през целия дом и привлича внимание във всяка стая. Например, охра жълто е идеална за кабинет. С избора и на климатици, такъв приковава погледа. Ако не сте фен на жълтото, то тогава търсим различен акцент за цвят, който дава на вашия интериор уникален ключ.

В кухнята монохромът привлича вниманието към себе си. Черните кухненски шкафове осигуряват чист поглед, без да намалим пространството или да създадем тъмно. Белите стени, пода, маса, столове, мебели могат да внасят допълнителна доза светлина и да спомагат за запазване на кухнята по начин, че да изглежда просторна. Тук също детайлите имат значение, затова и някоя и друга подробност около плана за ремонт няма да е излишна. Някои растения и билки дават малко цвят, а също така си подхождат с рамки и кухненски кърпи перфектно. Добавете яркостта в детайлите на интериора, дори, когато той е в тривиално черно и бяло.

 

 

 

Допълнително