Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Понеделник, 29 Юни 2015 16:14

Как да организираме дома за повече пространство

Написана от 

Терасата и холът могат да са едно, благодарение на верандата.

Градината е голямо предизвикателство за нашия интериор. Често обаче в съвременния дом се оказва, че не е достатъчно да се насладите на вашата градина, заради плътните връзки помежду им. Aко обаче имате веранда следователно това може да бъде златната среда. Ние се възползваме от идеите, следвайки някои насоки и предлагайки свежи идеи, включително предложенията парадайс.

Верандата като допълнително жилищно пространство

Ако разполагате с веранда, то тя е ценна допълнителна площ за дома и можете да декорирате по най-различни начини и обичаи. Мислете за това като трапезарията, където можете да организирате партии може да има продължение. Вашия собствен уютен салон с уютни латексови мебели и възбуждащ поглед над красивата градина. Или може би искате децата да имат стая за игри, където да се забавляват, когато вали. Веранда Ви предлага изобилие от възможности! За матракът на вашата спалня разберете и тук.

Свободна светлина и топлина!

Ако разполагате с веранда може да направите разширяване или удължаване на вашия дом. През последните месеци многобройни разширения на съществуващи жилища се правят главно с много стомана и стъкло. Тези разширения често са в рязък контраст с традиционния стил, но с веранди по начина, по който познаваме днес. На уеб сайт парадайс може да научите повече и за аранжирането на спалните помещения.

Голямото предимство на блян двете традиционни и модерни разширения е, че отварят дома за много слънчева светлина. По този начин може да го ползвате целогодишно заради естествена дневна светлина и допълнителна топлина. Имайте предвид, че може да получи и парников ефект, с който ще трябва да се справите допълнително. Яркото слънце затопля верандата, след което тя става непоносима. Защитата от слънцето или стъклото действа като соларно управление. Подгряване на верандата, от друга страна също гарантира, че преходните стаи са като акции за допълнителна топлина.

Красиво интериорно решение за дома представляват и двете съседната сгради, построени и свързани с преградната стена. Дълбочината на строителството на приложението не може да надвишава общата дълбочина на прилежащата сграда.

Вярно е също така, че както за изграждане на постройки са необходими конструктивни интервенции към съществуващата собственост, така и за нови работни фасади или отвори в носещи стени.

 

 

 

Допълнително