Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Четвъртък, 12 Ноември 2015 11:56

Как да украсите интериора за детско парти

Написана от 

Детското парти иска тема за украса, а такава трябва да създава настроение, защото ще тече през целия ден. Палитрата от идеи за парти за детски рожден ден създаде последователно празнично усещане и акцент върху събитието. Използвайте тема за детско парти като започнете от избор на покани, накити, украшения за празненства, музикални и парти ефекти, храна, декорации за масата и интериора.

Ето някои идеи за тема за детски рождени, парти и декорация.

Украса за момичета

Момичетата обичат теми с Барби, цветя и всичко да е в розово и лилаво. Поставянето на кукли Барби около масата и като и кукла Барби в торта ще направи допълнителен ефект за специално парти. За любителите на котки тема „Hello Kitty Party“ с цветовете на червено и бяло ще е идеална. Може да изберете и друга кула принцеса или фейчка, от любимото анимационно филмче на момиченцето си. Перфектната рокля за парти може да допълни купона. Анимационен филм по телевизията може да допринесе за магическите идея. Идеалното парти може да организирате и с помощта на детски клубове.

Украса за момчета

Супергероите са популярна тема за парти на момчетата. Капитан Америка, Батман от комикси, филми и играчки, Супермен и Спайдърмен са все положителни супергерои, по които малчуганите си падат.

Ако момчето ви е запален по някои спорт, то сега е момента да пресъздадете спортната обстановка в интериора на неговия рожден ден. За целта изберете забавна тема от любимия му футболен отбор, лигата, по която си пада и дори името или номера на любимия му играч. По същия начин може да вмъкнете състезателни коли по-уникален начин и за тема, ако момчето ви обича Формула 1.

За детски рожден ден софияможе да изберете и герои от любима книга. Така например Хари Потър е идеално предложение за парти тема на 15-ия годишно момиче или сладникав романтичен романс, по който вашата 16 годишна дъщеря си пада.

Детското парти може да има най-различна тема, според това, което харесват децата си.

Такива могат да бъдат телевизионни герои, филмови герои, кукли, фигурки или да създадете своя собствена! Без значение коя партия тема се използва, не забравяйте да се следват темата и цветовете от начало до край!Научете повече почасово гледане.

Допълнително