Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Сряда, 02 Декември 2015 17:06

Как да моделираме фигурата

Написана от 

Това, което притежавате по природ и смятате за даденост, няма да е завинаги – красотата е до младост, фигурата също е свързана с възрастта. За да съхраните тялото си здраво е добре да поддържате форма. Спортът, здравословният начин на живот са чудесен подход, но в забързаното ежедневие много от нас ги пренебрегват. За да живеете и да се чувствате добре набавете си хранителни добавки за жени. С тяхна помощ по-лесно ще постигнете желаните резултати и ще усетите прилив на енергия, важни за тренировки.

Олекотете рецептите – намалете количествата мазнини и подправки, които допринасят за качване на излишни килограми. Предпочитайте нискомаслен мляко, пълнозърнести храни, царевично брашно, прясно мляко. Избягвайте тежките пържоли, сосове и тестени храни.

Бъдете верни на кантара си – разбира се той не е вашият най-голям враг. Кантарът е необходим, за да се следи теглото и ползването му един-два пъти седмично може само да е в плюс. Мерете се както преди хранене, така и след ползване на тоалетната. Сами ще се уверите, че има начин да се мотивирате допълнително. Научете още за това как се пие креатин.

Увеличете приема от млечни продукти – няма как при диета да не приемате млечни продукти. Без калций не могат да се мобилизират мастните клетки. Всеки ден трябва да консумирате млечни храни.

Движете се – както вече знаете, човешкото тяло е програмирано да се движи. Крачки дневно, експертите по отслабване препоръчват да добавяте нова физическа активност – изкачване на стълби, носене на торби от магазина до дома и пр.

Бъдете самокритични – уверете се, че това, което купувате действително отговаря на нуждите ви. С избора на aminokiselini, няма да сгрешите.

Гответе зелено – свикнете с плодовете и зеленчуците, а ако не може да поглъщате огромни количества опитайте с хранителни добавки.

Не пазарувайте на гладен стомах – дори ходенето в супермаркета на гладен стомах може да доведе до лоши последици. Мозъкът приема всяко нещо в хранителния магазин за вкусно и тогава пълните повече количката. Спестете си този момент като си набавите точните продукти и предварително подготвите списък за пазаруване.

Допълнително