Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Вторник, 10 Март 2015 10:51

Интериорни решения Избрана

Написана от 

Ако не сте решили, какви мебели да си купите, помислете за тях в по-дългосрочен план. Всеки човек търси качество, което е на приемлива цена. Но, когато става въпрос за интериора на вашия дом, тогава нещата са малко по-различни.

Нашият дом може да се превърне в по-добро място за живеене, ако се съобразим с определени фактори. Така например, почти няма значение, колко е голям вашият дом. Защото днешните мебели са конструирани да задоволяват и най-капризните клиенти. Много от холните гарнитури и секции, предлагани на пазара са доста подходящо съчетание от функционалност, дизайн и достъпна цена.

Когато си избирате диван за жилището, трябва да се поинтересувате, каква гаранция дава производителят на мебелите за своите продукти. Не е за подценяване и наличието на механизъм за разтягане на дивана, а една ракла за багаж би била допълнителен предимство.

Повечето холни гарнитури, предлагани и произвеждани в България, са изградени от масивна букова дървесина, като се различават, преди всичко по функциите и вида дамаска или кожа, които „обличат” самия диван.

Някои от производителите предлагат достатъчно дълга гаранция на своите продукти, като техния срок е определен от материалите, използвани за направата им, както и възможната корекция по техните размери или покритие.

Холните секции, които са на мода в последно време, се доближават по цветове до актуалните видове ламинат. Една от предпочитаните комбинации е съчетаването на светли цветове, като дъб сонома например, с по-тъмни – венге. Доста от хората, които искат да разнообразят своя дом се интересуват от секции, които имат LED осветление. По-скъпите модели разполагат с различни нюанси на такова осветление, като самите мебели се предлагат и с дистанционно за смяна на различните цветове.

Интериорните решения, пред които сме изправени, са доста разнообразни, като те преди всичко зависят от цвета, който сме избрали за декорация в стаите, както и от нашите лични предпочитания.

Още в тази категория: Преобразяване на дома »

Допълнително