Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Четвъртък, 21 Януари 2016 14:08

Как влияят цветята на трапезата в ресторант

Написана от 

С празниците, няма съмнение, че стресът се преодолява по-лесно. Ако нямате повод да празнувате, то не пречи да посетите ресторант и без повод.

Единственото място, където винаги има какво още да се желае, е трапезарията. Тя може да бъде сложна стая, която да украсите в празничното настроение, защото масата за хранене заема по-голямата част на всяка стая.

Поръчка на цветя онлайн ще ви даде повече време, за да се грижите за други неща, с които са свързани празниците.

Ето три неща, които трябва да имате предвид при избора на цветя онлайн за вашата почивка:

1. Изберете подходящия размер за вашата трапеза

Размерът на вашата трапеза ще бъде определящ фактор, колко голям ще бъде вашият центърът. В случай, че имате голямо семейство или сте домакин най-вероятно ще настаните гостите около дълга маса. Ако заложите на по-къса маса, рискувате тя да бъде претрупана само от съществуващите прибори за хранене, чинии и чаши.

2. Поставете свещи

Навярно ви е направило впечатление, че всеки изискан ресторант поставя свещи на масата. Създайте подходящо настроение с осветлението на масата дори, когато организирате вашата празнична трапеза.

Голяма алтернатива на изкуствените светлини около кухненската маса е поставянето на свещи. Опитайте да постигнете максимума от празнична атмосфера.

Уверете се, че ако използвате ароматни свещи, те не се конкурират с прекрасните аромати от вкусно печено или готвено.

Ако сте загрижени за пламъци, използвайте безпламъкови свещи, които се експлоатират на батерията.

Подредете вашата трапеза за празник по специален начин, върху отразяваща сребърен поднос или огледало.

3. Останете в съответствие с вашия декор

Дръжте цветови схеми и цветни решения, които вече сте използвани в къщата за даден празник. Ако сте използвали коледни звезди във вашите декорации, уверете се, че ги има и на трапезата. Подобно на професионалните украси в ресторант може и вие да направите идеална декорация и в синхрон с всеки интериор. Традиционните цветове са червени и зелени, така залепване с тези тонове вашите цветя. Ако декора е друг, то и вашата украса за маса трябва да отговаря на него.

Допълнително