Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Неделя, 20 Март 2016 12:07

Качество и материали в модели аксесоари за лаптоп - Какво да търсите

Написана от 

Колкото повече използвате чантата за лаптоп, толкова повече има смисъл да го правите. Това са някои общи показатели за добро (и обратно лошо) качество на изработка. За второто може да се нуждаете от ремонт от админбг:

Шевове - провери шевовете на водещите ръбове на чантата. Добре е те да са с двойна зашита? Колко дебели са конците? За най-добрите характеристики на износване, шевовете, разположени от вътрешната страна правят, за разлика от външната страна, където те са изложени? Погледнете вътре и извън торбата, за да се видите дали са направени никакви преки пътища.

Материал – вярно е, че това е само една торбичка, която може да бъде направена от почти всякакъв вид материала, дори кожа на алигатор, ако сте готови да плащате толкова много, то няма никакъв проблем. Повечето евтини преносими чанти са изработени от найлон, но не всички найлон се създават равни. Балистичните найлон залагат на вид (качеството, което варира). Такова обикновено е с отлични характеристики на износване. Найлонът обикновено е класиран от термина "дение", която е звено на дебелина на нишките. Всяко външно найлоново покритие и материал ли обаче може да осигури адекватна издръжливост при редовна употреба.

Неопренов е друг материал с добри характеристики на износване, въпреки че неопренът е по-често се използван за чанта за лаптоп като интериорен елемент. С добър калъф може да не се наложи нова батерия. Ако все пак ви трябва разберете повече за цени на батерии за лаптопи.

Хастар: чантата ви вероятно включва някаква защитна облицовка. Това е от по-малко значение от гледна точка на ноутбука, ако го ползвате за водене на бележник. И все пак изборът на лаптоп зависи от вас, както и на подходящ аксесоар към него.

Ако не искате да се занимавате с използване на отделения вътре чантата уверете се че вътрешната облицовка може да осигури достатъчно защита на вашия лаптоп.

Ципове – добре е те да са лесни за дръпне и в двете посоки. Уверете се само, че работата му е последователна.

Клапи - някои чанти включват клапи, които да покриват основното отделение; те са удобни, ако имате нужда от бърз достъп до вътрешността и обикновено са по-снизходителни, отколкото циповете. Клапите също са по-добри от циповете при запазване на елементите, посочени, освен ако разбира се сте били в състояние да се намерите чанта с водоустойчиви ципове. Всичко това ще ви избави от нуждата да търсите Ремонт на лаптопи.

Допълнително