Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Вторник, 10 Март 2015 10:52

Преобразяване на дома Избрана

Написана от 

Вие сте приключили с ремонта и довършителните работи във вашия дом. Сега е време да помислите и малко за неговия вътрешен облик.

Когато избирате мебели за жилището ви, трябва да си зададете въпроса, за колко време и пари бихте си осигурили определени интериорни решения. Ако решите да отдадете жилището, което сте ремонтирали под наем, тогава изборът се стеснява към по-ниския ценови клас мебели. Ако, обаче домът е преустроен напълно, защото чакате наследник, тогава нещата изглеждат по друг начин.

Всички новодомци желаят да са заобиколени от нови и комфортни мебели. В днешно време изборът на подобни продукти е доста разнообразен. Ние, обаче казваме, че не сме толкова богати, за да купуваме евтино. Това е вярно, само до известна степен. Защото голямото предлагане на различни видове спални, дивани и т.н., неминуемо води до снижаване на крайните потребителски цени.

Хората, които имат по-малки деца, сигурно добре разбират неудобството, което им е струвало закупуването на по-скъпи мебели. Защото малките деца едва ли разбират, колко средства са хвърлени, за да изглежда домът им по-хубав. С течение на времето скъпия диван или холна секция биват подложени на продължителна интервенция, от страна на подрастващите. Тогава разбирате, че сте направили грешка, закупувайки по-скъпи мебели.

В последно време купувачите се ориентират към по-функционални и евтини мебели. Тенденциите в световен мащаб, наложени от големите вериги за интериорни решения доказват, че хората са по-склонни да си купят нещо по-евтино, което биха използвали няколко години. Това е доста хитър ход, като се предполага, че след известен период ще бъдат на мода други цветове, модели или дизайн. Всичко това води и до известно снижаване на качеството на по-евтините мебели. Но, ние едва ли ще се превърнем в роби на мебелите си, както преди няколко десетилетия, когато дори купуването на един диван или секция беше цяло събитие.

Допълнително