Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Вторник, 17 Март 2015 10:43

Интериорен дизайн с еко идеи

Написана от 

Съществуват много принципи за изграждане на интериора в дома, но тук сме подготвили някои екологични идеи за интериорен дизайн. Всичко това, с цел възобновяема планета, екологично чисти продукти и зелен интериорен дизайн, какъвто радва всеки.

Устойчивият интериорен дизайн се превръща все повече в дискутирана тема. Потребителите все повече осъзнават несправедливите трудови практики, вредни добиви на суровини и замърсяващи производствени техники. Всички мебели, които създават производители, с цел по-големи приходи вредят на околната среда. С рециклиране се получава нужния баланс, но не всеки избира зеления път. Зеленият интериорен дизайн има за цел да доставя суровини от еко облагодетелствани материали и така мебелите и обзавеждането в домове и офиси да не е в ущърб на горите.

Който и път да изберете, в изграждане на личния домашен стил, то добре е да помислите за съществуващите безброй вълнуващи екологично чисти схеми за дизайн и екологично чисти продукти. Зеленият интериорен дизайн е модерният и устойчив начин за създаване на мебели. За целта се препоръчва избор на мебели от елементи, изработени от устойчив дървен материал и самостоятелно попълване на естествени материали, когато е възможно. Например, вместо твърда настилка, монтажът на бамбуков паркет, който има подобен вид и усещане, създава тон идващ от растения. За да се бамбук за строителни материали, обаче е далеч по-разумно от това да се отсече едно дърво. Притурката за вашите екологично чисти интериорни решения за дизайн обръщат внимание на малките детайли.

Друг пример е, използването на нетоксична боя. С такава може да се получи екологично устойчива декорация, вместо конвенционалните алтернативи.

Икономията на енергия и устойчиво интериорен дизайн се крие и в поставянето на всеки елемент в обзавеждане на помещенията.

С разумни и много екологични идеи може да спестите и електричество, задържайки естествената светлина за по-дълго. Като се има предвид, че средният човек прекарва около 80 % от времето си на закрито, жилищни и бизнес сгради, за повече от половината от употребата на електричество типичната страна, планира функционални интериори, които насърчават опазването на енергия . Последното е изключително важно и е част от зелени интериорен дизайн. Екологосъобразните решения за осветление могат да включват естествена светлина, LED осветление и други енергоспестяващи крушки, че дори рециклиране на бусове може да е от полза за едно по-зелено бъдеще.

Ключовите фактори за максимизиране на ефективността на дома са безброй, а на кои от тях ще се спрете зависи изцяло от вас.

Допълнително