Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

Понеделник, 30 Май 2016 12:17

Защо жълтите възглавници са доби за декора у дома

Написана от 

Възглавничките за декорация на дома създават един миг въздействие в дадена стая. Те не се използват само за допълване на външния вид на диван или пейка, могат да бъдат окачени по стените или да ги ползвате за обекти за сядане в близост до камина. Техните нужди са в изобилие и всяка изисква различие. Типът на тъканите и формата на възглавницата имат значение, както и създават цел да предостави импакт фактор. Има много цветове, в които могат да бъдат направени кориците на възглавница, но един цвят, който, макар и доста неортодоксален, придоби огромна популярност през годините. Това е ярко жълто.

Жълтият цвят е всичко, което създава яснота и уникалност. Той има много енергия и наистина може да направи една стая забележима. Има много нюанси на жълто и всеки от тях има своя собствена значимост.

Докато зеленикаво жълто, се счита за цвят на измамата, ярко жълтият нюанс осигурява приятно въздействие, облекчава човек, укротява нервност и безпокойство, а го защитава от депресия.

Най-добрите дизайни

Жълтият цвят е значително по-декоративен, но винаги има някои различия, които могат да направят една възглавница още по-атрактивна и привлекателна.

1.       Пъстро жълто

Този цвят текстура е бил популярен за известно време. Има много варианти на ярко жълто които могат да бъдат използвани за създаване на приятен контраст. В допълнение към това, някои модели, имат ярки жълти полирани петна върху относително спокойни цветове като сметана и мръсно бяло. Те също са модерни.

2.       Жълти форми на успоредник

Вместо да се стряскате от петната, може да допълните една капака на възглавница или да използвате кръпка в жълт плат с правоъгълни форми. Тези форми могат да бъдат ориентирани към най-различни ъгли и цветовете на фона. Те могат да бъдат на мода в по-тъмни нюанси на жълто или цветове, осигуряващи дълбок контраст, като сиво и кафяво.

3.       Жълти орнаменти върху възглавница

Използвайки различни текстурирани панделки над жълтата възглавница. Това е добър начин за добавяне на въздействие. Различните нюанси на жълто, с различни текстури и тъкани, могат да бъдат използвани във всеки един модел. Това може да осигури лъскава вид.

4.       Различни нюанси жълто

Различните нюанси на ярко жълто могат да бъдат използвани в продължение на цялата корица и като рамка на възглавницата. Това ще я направи по-привлекателна. Тези ивици могат да бъдат повтарящи се в една тема или могат да бъдат уникални през целия път

5.       Шарени жълти възглавници

Друга популярна тема използва ярки жълти възглавнички в различни модели, като фигури, кръпки и т.н.

6.       Флорални мотиви по възглавници

Флоралните филцове от различни ярки жълти нюанси могат да добавят много украса на стойност към всяка възглавница. Тези филцове са лесно достъпни на пазара, предлагат се в готов вид и освен цветя, от тях може да изберете пеперуди, животни и пр. Те могат да добавят много топлина към цялостния облик на старата възглавницата.

7.       Обикновени неонови жълти капаци

Простите неонови възглавници са поразително красиви и могат да възвисяват настроението на стаята. При използване на цвят неон обаче, трябва да има много контрастни функции в стаята, за да смекчат яркостта му.

Опитайте някои от тези съвети и във вашия дом, а за всичко старо и ненужно потърсете фирма за преместване.

Допълнително