Login
Register
Начало

Фешън Калърс - Ежедневни Рокли

petrov

petrov

Смартфоните са известни със своите големи екрани. Освен за чисто удобство, големината на екрана е нужна и защото той се използва за тъч скрийн. Купуването на екрани за телефони може да стане директно от интернет в случай, че успеете да намерите правилния модел. Нашата препоръка преди да закупите екран е да се уверите дали нямате нужда по-скоро от стъкло за смартфон и тогава да преминете към пазаруването.

Четвъртък, 11 Октомври 2018 19:04

Купуване на домашен климатик

Климатиците се делят на няколко вида, като за домашен климатик най-често се избира инверторен. Именно такова е и нашето наблюдение в д енд д трейд . Инверторните климатици предлагат най-добрите характеристики и са напълно подходящи за такъв тип използване.

Както леките автомобили, така и камионите заслужават да имат добре зареден онлайн магазин за резервни части. Днес ви представяме един такъв. Понеже знаем, че времето ви е ценно - доставката на продуктите се извършва в рамките на 24 часа.

Събота, 18 Август 2018 16:22

Смяна на тъч скрийна на HTC

Тъч скрийна е основен елемент от всеки един смартфон който се използва на практика непрекъснато. Ето защо идва един момент в който трябва да се подмени. Препоръчваме ви да го направите като закупите нов Тъч скрийн HTC Desire 526 G Dual touch Черен от интернет.

Ако искате вашата кожа да е идеално гладка, то задължително трябва да ползвате услугата епилация на кожата с лазер. Това е най-модерната услуга и с най-добър резултат.

Не се ядосвайте ако без да искате сте счупили предното стъкло на вашия смартфон. Може да посетите този интернет магазин и само с няколко клика на мишката да закупите чисто ново такова.

Без значение колко рядка авточаст търсите, трябва да знаете че вероятността да я има при нас е много голяма. Посетете този интернет магазин още сега и с няколко клика поръчайте дълго търсената авточаст.

Климатици Дайкин добиват все по-голяма популярност в България. Много потребители започнаха да търсят климатици дайкин защото съотношението цена-качество е страхотно. Може би и вие трябва да помислите за едно такова решение.

За да бъде един автомобил безопасен за пътниците, а и за останалите участници в движението, трябва да го поддържате добре. Това означава отстраняване на повредите веднага след като констатирате наличието на такива. Купуването на това от което се нуждаете днес е много по-лесно благодарение на онлайн магазини като този. Купувайте авточасти oт autoprofi на добри цени по всяко време.

Неделя, 25 Февруари 2018 11:04

Съвет за избор на климатик

Първото нещо което трябва да направите преди да започнете да търсите климатик е да измерите кубатурата на вашето помещение. Това е много лесно - просто измервате височина, дължина и ширина след което ги умножавате. Полученото число е кубатурата на вашето помещение и тя трябва да отговаря на техническите характеристики на климатици д д Fuji Electric.

Страница 1 от 17

Допълнително